Računarska gimnazija SMART
39
 • Računarska gimnazija Smart PROMO VIDEO (Novi Sad)

  246 views 2 weeks ago
  Računarska gimnazija Smart PROMO VIDEO (Novi Sad)
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Promotivni video Računarske gimnazije Smart iz Novog Sada.

  Posetite nas:
  Web ➥ http://www.smart.edu.rs
  Facebook ➥ https://goo.gl/4cHHdV

  Racunarska gimnazija “Smart” u Novom Sadu je obrazovna ustanova za opšte srednje obrazovanje, smerova:

  1.Obdareni ucenici u racunarskoj gimnaziji – smer za talentovane, odnosno nadarene ucenike za programiranje i informatiku

  2.Opšti smer – opšti tip gimnazije

  Osnovana je od strane kompanije Smart d.o.o. u aprilu 2009. godine. Rešenje o osnivanju Racunarske gimnazije „Smart“ u Novom Sadu da ispunjava uslove u pogledu prostora, opreme, nastavnih sredstava i posebnog broja nastavnika i strucnih saradnika za obavljanje delatnosti srednjoškolskog obrazovanja i vaspitanja izdala je Autonomna Pokrajina Vojvodine Pokrajinski Sekretarijat za obrazovanje.

  IT Smer u Racunarskoj gimnaziji Smart Novi Sad – Za obdarene ucenike u racunarskoj gimnaziji namenjen je ucenicima koji žele ili se vec bave radom na racunarima. Smer je jedinstven i ima strucne racunarske predmete od I-IV godine ali i opšte predmete te se nakon završetka ovog smera ucenik može upisati na bilo koji fakultet. Obuhvata oblasti programiranja i programskih jezika, pravljenje i programiranja veb aplikacija, korišcenje i podešavanje racunara i servera, upravljanje zaštitom na racunarima i racunarskim mrežama. Svi maturanti ovog smera imaju obavezno pohadanje u IV godini priprema iz matematike za upis na FTN (Fakultet tehnickih nauka) i PMF (Prirodno matematicki fakultet) u Novom Sadu, a 99% naših ucenika je i upisalo programersko racunarske smerove na ovim fakultetima nakon završene naše škole.

  Posetite nas:
  Web ➥ http://www.smart.edu.rs
  Facebook ➥ https://goo.gl/4cHHdV Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...