22
Flora Linnea är ett litet familjeföretag som drivs av Lena, Max och Lisa Sommelius. I butiken arbetar även Annika, Annette, Lars, Anna oc...
Flora Linnea är ett litet familjeföretag som drivs av Lena, Max och Lisa Sommelius. I butiken arbetar även Annika, Annette, Lars, Anna och Dennis samt ytterligare några personer under högsäsongen juni-augusti. Vi är både en plantskola som odlar våra egna rosor och en handelsträdgård med utvalda växter.
Vi har ett stort intresse för trädgårdslivet och interiörer. Genom samarbete med nationella och internationella experter och entusiaster inom trädgård och interiörer har vi möjlighet att erbjuda föreläsningar, guidningar och praktiska demonstrationer året runt på Flora Linnea.
Rosor är vår specialitet och vårt sortiment är bland de mest omfattande i norra Europa.Sedan våren 2010 har Flora Linnea tagit över rosodlingen utanför Helsingborg och kan erbjuda både privatkunder och andra plantskolor, företag och kommuner svenskodlade rosor av högsta kvalitet.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...