Evertoys - Abonamentul tău la jocuri şi jucării
7
 • Evertoys - Jucăria potrivită, la momentul potrivit.

  627 views 2 years ago
  Abonamentul tău la jocuri şi jucării - Prima lună gratuit!

  Te-ai gândit vreodată cum ar fi să poţi avea întotdeauna
  jucăriile potrivite la momentul potrivit?

  Suntem siguri că ai trecut prin situaţia asta: abia i-ai cumpărat celui mic camionaşul portocaliu, s-a bucurat tare la început, s-a jucat ce s-a jucat, şi apoi după doar câteva săptămâni, jucăria ajunge pe raft, sau în colţul camerei sau uitată prin curte… Cu toate că este perfect funcţională, jucăria nu mai foloseşte la nimic, banii sunt daţi, nu mai rămâne decât să încerci să găseşti cumpărător la mâna a doua sau vreo rudă care are nevoie pentru nepoţei. Însă şansele sunt mari ca jucăria să rămână la voi, să strângă praf şi să se deterioreze în timp, uitată de toţi şi într-un târziu aruncată la gunoi.

  Evertoys îţi oferă o soluţie ingenioasă: Abonamentul la jocuri şi jucării!

  Este mai mult decât o simplă închiriere de jucării: nu primeşti jucăriile la bucată şi nici nu plăteşti per jucărie sau per săptămână, ci pur şi simplu te abonezi să-ţi reîmprospătezi inventarul de jocuri şi jucării ori de câte ori doreşti.

  E modul ideal prin care copilul tău va putea avea parte de jocuri sau jucării care sunt cu adevărat importante pentru dezvoltarea sa, exact atunci când timpul este potrivit! Show less
  Read more
 • Unboxing

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...