6
TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in certificering, keuring, inspectie en training. We bevorderen sinds 1981 ...
TÜV Nederland is een technische en zakelijke service provider in certificering, keuring, inspectie en training. We bevorderen sinds 1981 veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving voor organisaties, overheid en samenleving met objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en integriteit als fundament.

Met meer dan 175 vakkundige mensen beoordelen we dagelijks systemen, processen, producten, machines, transportmiddelen en arbeidsmiddelen aan de hand van meer dan 300 verschillende diensten in branches van bouw en industrie tot recreatie in binnenland en buitenland.

TÜV Nederland onderscheidt zich door haar nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen en een toegankelijke, persoonlijke organisatie. De letters TÜV zijn een begrip voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voor uw opdrachtgevers en toezichthouders binnen en buiten onze branche.

www.tuv.nl
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...