Nive Managersplatform
2
 • Nive Management Development Programma 2020

  31 views 4 days ago
  Nive, het Managers Platform Nederland, biedt managers, directeuren en ondernemers in Nederland ieder jaar een interessant Management Development programma met intrigerende onderwerpen en sprekers. De deelnemers hebben de gelegenheid om af en toe eens te reflecteren vanuit andere perspectieven en te spreken met mensen uit andere vakgebieden. Het houdt je scherp en het leert je steeds weer om op andere wijze naar een vraagstuk te kijken. Vaak is er een lezing rond een boek, dat je dan na afloop kunt kopen. Het Nive MD Programma 2020 bestaat uit drie leerlijnen: Persoonlijke Ontwikkeling, vormgegeven door Sophie Kuijper - Finance, Business & IT, vormgegeven door Damian Damian Bouland en Goed Bestuur, vormgegeven door Frans Scheefhals. Show less
  Read more
 • Leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling Play all

  De leerlijn Persoonlijke Ontwikkeling bestaat in 2020 uit vier bijeenkomsten, waarin optimaal functioneren voor zowel jouzelf als jouw team centraal staat.
  This item has been hidden
 • Leerlijn Finance, Business & IT Play all

  Binnen de leerlijn Finance, Business & IT komen onderwerpen terug die voor zowel voor (ervaren) Finance Managers, als voor Business Analisten en Data-Analisten interessant zijn.
  This item has been hidden
 • Leerlijn Goed Bestuur Play all

  Eenentwintig inzichten voor toezichthouders en bestuurders, een vernieuwende kijk op de praktijk van bestuur en toezicht, patronen en oorzaken en de balans tussen creativiteit en daadkracht.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...