41
(CAT) El Circ Bover és una companyia de circ professional que fa 8 anys va emprendre la iniciativa de difondre les arts circenses a les I...
(CAT) El Circ Bover és una companyia de circ professional que fa 8 anys va emprendre la iniciativa de difondre les arts circenses a les Illes Balears. La companyia produeix espectacles de creació pròpia, de circ modern, i realitza altres serveis com: tallers educatius de circ, cercaviles, espectacles a la carta, espectacles de petit format i esdeveniments. El Circ Bover disposa d'un centre de programació propi anomenat, Es Centre de Circ, amb artistes residents i una escola de circ.

(CAST) El Circ Bover es una compañía de circo profesional que hace 8 años emprendió la iniciativa de difundir las artes circenses en las Islas Baleares. La compañía produce espectáculos de creación propia, de circo moderno, y realiza otros servicios como: talleres educativos de circo, pasacalles, espectáculos a la carta, espectáculos de pequeño formato y eventos. El Circ Bover dispone de un centro de programación propio llamado, Es Centre de Circ, con artistas residentes y una escuela de circo.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
  • Liked videos Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...