52
PRESENT PERFECT inclou deu temes que configuren un recorregut per diferents estats d'ànim i escenaris. Un recorregut en positiu des d'on ...
PRESENT PERFECT inclou deu temes que configuren un recorregut per diferents estats d'ànim i escenaris. Un recorregut en positiu des d'on la imaginació i la creació actuen com a motiu inspirador per a la vida.
Si a l'anterior treball, Pere Janer s'endinsava a explorar en un viatge de paisatges obscurs i camins dividits, en aquest nou disc ens parla del  present no com a oposició passat i futur, sinó com a consciència de l'aquí i l'ara. Un present a través de la vida i de la mort, de la memòria del pas del temps, de la transformació dels paisatges, dels records i dels desigs. 
PRESENT PERFECT significa un temps acabat de passar, però que encara perdura i per tant ens afecta. Es tracta d'un fet que ens recorda constantment que hem de viure plenament el moment en què som. PRESENT PERFECT cerca fer-nos visibles en aquesta hora que desitjam, malgrat les dificultats, perfecte.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...