Style School ByDanie
389
 • VLOG #1 KICK OFF Style School Girls - Style School ByDanie Tv

  2,704 views 2 years ago
  ★STYLE SCHOOL TV★
  Jaaaaa! Dit is de allereerste vlog! Style School Girls: Pip, Isabelle, Rachel en Sue geven je een insight in hun leven als upcoming Stylist!

  Ben je benieuwd naar het leven van onze Style School Studenten oftewel de Next Generation Top Stylist? Elke zondag komt er een nieuwe video online! Maak kennis met onze Style School Girls, Isabelle, Pip, Rachel, Sue and many more! Wil je up-to-date blijven van onze laatste videos? Abonneer je dan gratis op dit kanaal, zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

  ★WIL JE OOK STYLIST WORDEN?★
  Kijk voor meer informatie over de opleidingen en cursussen: www.styleschoolbydanie.com

  ★LIKE IT?★
  Laat het ons weten! Door een comment achter ter laten én op het duimpje te klikken. Thanks! Benieuwd naar meer backstage materiaal en inspirerende video's? Vergeet je dan niet te abonneren!

  ★WE’RE LOOKING FOR TALENT★
  Style School ByDanie is op zoek naar nieuw talent! Ben jij creatief en ambieer je om styliste te worden? Dan is Style School ByDanie iets voor jou!

  ★INFODAG★
  Gaat je modehartje sneller kloppen? Je bent van harte welkom bij Style School ByDanie tijdens de infodagen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij weten als geen ander wat nodig is om het ver te schoppen in de stylingwereld en kunnen je voorzien van alle informatie omtrent de cursussen en opleidingen. Tijdens een persoonlijk (advies)gesprek zoeken we samen naar een Style School opleiding of cursus, die voldoet aan jouw toekomstplannen en wensen. Daarnaast zijn er Style School ByDanie studenten aanwezig om hun ervaringen met jou te delen. Haal het beste uit jezelf.
  Kom je gezellig langs? Laat ons dan even weten dat je komt via info@styleschoolbydanie.com
  We would love to meet you!

  ★ABOUT US★
  Style School ByDanie is hét opleidingsinstituut voor styling in Nederland onder leiding van Nederlands’ bekendste styliste Danie Bles en is CRKBO gecertificeerde instelling voor beroepsonderwijs. Wij leiden onze studenten op tot volwaardige stylistes. Onze studenten krijgen alleen les van de aller-allerbesten uit modeland zoals van Danie Bles en haar collega topstylisten. Learn from the best; dat is ons motto. Tijdens de lessen wordt de theorie afgewisseld met praktijkopdrachten en geven de professionals hun geheimen prijs over de stylingwereld.

  Het Style School ByDanie aanbod bestaat uit de populaire jaaropleiding Allround (mode) Styling, een opleiding tot Make-up Artist en een opleiding Interieur Styling. Daarnaast bieden wij kortdurende cursussen. Van Fashion Styling tot Personal Styling. Kortom; Style School ByDanie is dé vliegende start voor een succesvolle carrière als styliste.

  ★DANIE BLES OVER STYLE SCHOOL BYDANIE★
  “Ik vind het tof dat we al zoveel studenten hebben mogen ontmoeten en onze kennis met hen hebben mogen delen. Ieder individu is uniek en wordt aan de hand van haar doelen begeleid. Heb je al een eigen bedrijfje maar wil je hier meer uit halen door jouw stylingvaardigheden ook op online gebied toe te passen? Of wil je leren wat je moet weten om aan de slag te gaan als editorial stylist bij een magazine? We would love to help you! Op deze manier belichten we de diversiteit van het vak en versterken we elkaar. Ik raak keer op keer van elke student geïnspireerd, en kan niet wachten om ook JOU te mogen ontmoeten!“

  ★LET’S SOCIALIZE★
  https://www.facebook.com/st......
  https://www.instagram.com/s......
  https://nl.pinterest.com/ST...

  ★CONTACT★
  www.styleschoolbydanie.com
  E-mail: info@styleschoolbydanie.com
  Phone: (+31) (0)20-776591

  ★POSTADRES★
  Style School ByDanie
  Postbus 69505
  1060 CN Amsterdam

  ★OPLEIDINGSLOCATIE★
  World Fashion Centre (WFC 2.10.04)
  Koningin Wilhelminaplein 13
  1062 HH Amsterdam


  ★ Links uit deze video★
  Backstage video Eightees Glam: http://bit.ly/2s8zgjp
  Hotel Sir Adam: http://bit.ly/2s2d0Zd
  Laura Dolls: http://bit.ly/2r7G3uw
  SOPR: http://bit.ly/2quG4GU

  ★ Met dank aan★
  Outseen: http://bit.ly/2qqvdi1 Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...