186
 • WELKOM! Check hier de INTRODUCTIE en ONTDEK wie ik BEN en wat ik DOE!

  437 views 1 month ago
  HI LEUKE JIJ!

  Thanks dat je de tijd neemt om erachter te komen van wie dit kanaal is en waar ik voor sta! Ik ben Zoë, afgestudeerd maatschappelijk werker en o.a. met mijn blog praat, schrijf en deel ik over de mooie kanten van mijn leven en de struggle.

  // WAT IS HER DELIGHT //
  Psalm 37:4 zegt: "Delight yourself in the Lord and He will give you the desires of your heart." Maar hoe doe je dat nou?? De zoektocht verklaart de naam van mijn kanaal: Her Delight.

  Ik heb voor mijn eigen leven en relatie met God ontdekt welke enorme meerwaarde mindfulness en meditatie hebben. Maar ook welk belang ik heb bij selfcare, om vanuit daar weer te kunnen uitdelen aan anderen. Zorgen voor je geest, ziel en lichaam zoals God het bedoeld heeft.

  // DIT KANAAL //
  Daarnaast is het denk ik goed om te benadrukken dat ik creëer vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Ik geloof in Jezus en de noodzaak van het kruis. Dit kanaal is hopelijk een aanvulling op jouw geloofsleven, een extra tool. Je vindt hier video's over mindfulness, meditatie en selfcare. Sommige video's om te ervaren, anderen om je er meer over te leren en hoe ik denk dat dit wel (of juist niet) een plek kan hebben in een christelijk leven.


  // GET IN TOUCH //
  hello@herdelight.nl
  Website https://herdelight.nl/
  Instargram: https://www.instagram.com/h...

  // ABONEER OP MIJN KANAAL // https://bit.ly/30HZuuC

  // Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met https://www.kleidatzijnwij.nl/ // Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...