2,013
 • EatGood vill revolutionera marknaden med nyttiga pommes frites #HemmaHos

  4,979 views 1 month ago
  Ugntillverkaren EatGood är aktuella med en nyemission inför en notering på Aktietorget.

  Boråsföretaget har tagit fram en ugn som kan användas för att skapa pommes frites. Enkelt uttryck så erbjuder man en nyttigare lösning än klassiska fritöser. Det skapar också besparingar då man helt enkelt inte behöver slänga frityrolja samtidigt som en ugn från EatGood inte kräver lika omfattande infrastruktur i form av ventilation och brandsäkerhet.

  Företaget siktar i ett förstaskede på att revolutionera marknaden för pommes frites och gör nu en listningsemission för att kunna säkerställa en fortsatt expansion.

  Kapitaltillskottet skall användas för att öka rörelsekapitalet och skapa resurser för ökade försäljningsinsatser i syfte att säkerställa bolagets expansion.

  "Den stora trenden är att gå mot en mer hälsosam mat", säger vd Henrik Önnermark. Han betonar att en nyckelfaktor är att man genom företagets teknik inte behöver att ändra på kundernas beteende, vilket är svårt. Istället kan man göra ett existerande beteende mer hälsosamt.

  Vi har träffat bolaget och ställer frågor om hur företaget skall klara av konkurrensen, hur man tänkt sig att expandera och hur försäljningen utvecklat sig hittills.

  Disclaimer:
  Inga personer i produktionsteamet ägde aktier i bolaget vid inspelningstillfället. Se fullständig handelspolicy: http://finwiremedia.se/disc... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...