1
Dobrodošli na naš Youtube kanal. Vršimo visoko kvalitetne usluge od profesionalnog pakovanja i zaštite vaših stvari, utovara, sigurnog tr...
Dobrodošli na naš Youtube kanal. Vršimo visoko kvalitetne usluge od profesionalnog pakovanja i zaštite vaših stvari, utovara, sigurnog transporta, montaže i demontaže nameštaja, do istovara i raspakivanja. Naš stručni tim će vam pomoći da organizujete svoje selidbu bez stresa i neophodnog nerviranja po pristupačnim cenama. Imamo veliki broj uspešno obavljenih selidbi na teritoriji Beograda (naš glavni posao su selidbe Beograd), u celoj Srbiji, ali i medjunarodne selidbe, odnosno selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva. Iza nas je mnogo godina iskustva i preko 20 profesionalno obučenih ljudi. Iskustvo i odgovornost u poslu vam garantuju bezbednost vašeg nameštaja i omogućavaju da se selidbe podnesu bez ikakvog stresa. Mi cenimo vaše stvari i kao vodeća agencija za selidbe u Beogradu u mogućnosti smo da vam ponudimo izuzetno efikasne i visoko profesionalne usluge selidbe u Beogradu.
 • Uploads

  • Selidbe Beograd - Smart Move - Duration: 15 seconds.

   • 2 years ago
   • 66 views
   Smart Move Selidbe Beograd, selidbe i transport već od 990 dinara. BESPLATNA procena i GARANCIJA na uslugu, samo za vas 00-24h, sedam dana u nedelji.
   Detaljnije informacije možete videti na sajtu h...
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...