2
Butai Produccions és la productora teatral gestionada per Meritxell Morera i Pere Farran. El seu naixement es produeix l'any 2011 a La Gu...
Butai Produccions és la productora teatral gestionada per Meritxell Morera i Pere Farran. El seu naixement es produeix l'any 2011 a La Guàrdia Lada, petit poble de la província de Lleida, on té la seva seu i la base d'operacions. El seu àmbit d'actuació compren tot el territori català, però amb la intenció progressiva d'internacionalitzar-se. 
La seva creació respon a la necessitat dels seus dos fundadors d'obrir un espai de joc, de recerca i d'experimentació per poder establir el seu llenguatge teatral. És una productora de caràcter artesà ja que els seus components realitzen diverses tasques relacionades amb l'ofici: des de la interpretació i la direcció, passant per la producció i la dramatúrgia, fins a la construcció de màscares, escenografies, titelles i elements d'utillatge. Aquesta plataforma serveix també per realitzar i produir el seus propis espectacles.
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Liked videos Play all

  This item has been hidden
 • Subscriptions

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...