16,666
  • Scammer KECEWA Kalau Korang Buat Ni Kat Whatsapp 😪

    47,869 views 4 months ago
    Perkara penting yang semua pengguna #Whatsapp perlu tahu untuk #keselamatan akaun Whatsapp mereka adalah dengan mengaktifkan Two Step Verification #TwoStepVerification.

    double security untuk Whatsapp anda. Show less
    Read more
  • Uploads Play all

    • Berapa liter EO untuk Yamaha R15 - Duration: 9 minutes, 17 seconds.

      • 5 days ago
      • 1,668 views
      Pentingnya kita tahu fakta teknikal berkenaan motor kita. Ye betul bengkel dah biasa dengan banyak motor.

      Tapi, kebarangkalian berlaku kesilapan tu tetap ada di bengkel.

      Lagi-lagi untuk pomen yan...
    • Enjin Yamaha R15 Kasar jadi gebu - Duration: 5 minutes, 17 seconds.

      • 1 week ago
      • 7,945 views
      Untuk beli Platinum Oil
      1. Beli kat Lazada boleh klik link ni https://adzril.com/PlatinumOil
      2. Beli kat Shopee : https://adzril.com/PlatinumShopee

      Saya percaya ada dalam kalangan korang yang aga...
    • APN ONEXOX untuk internet lebih Stabil dan pantas (Android) - Duration: 3 minutes, 35 seconds.

      • 1 week ago
      • 788 views
      APN celcom masih boleh digunakan. Cuma sekiranya anda pengguna simkad Onexox, gunakan kelebihan APN XOX.

      Ini dia cara untuk setting APN Onexox. Panduan ni ringkas dan padat. Untuk yang tak nak ten...
    • Tips sebelum beli Yamaha R15 (Jangan kalut nanti menyesal) - Duration: 8 minutes, 1 second.

      • 2 weeks ago
      • 98,963 views
      Jangan terburu-buru kalau nak beli Yamaha R15 v3 ni. Buat sedikit kajian untuk harga terendah dahulu.

      Whatsapp ijan (0132529966) untuk tanya harga terkini Yamaha R15 Malaysia.

      Minyak enjin yang ...
    • UNLIMITED CALL KE SEMUA RANGKAIAN Plan Terbaru Onexox Black - Duration: 2 minutes, 55 seconds.

      • 2 weeks ago
      • 692 views
      Permulaan tahun 2019 onexox mengorak langkah dengan plan terbaru dan sudah tertentu yang terbaik dari sebelum ni.

      B59 telah dihapuskan digantikan dengan B39 Plus 20 dengan data 12GB hi speed data,...
    • Cara sebenar Unban nombor Whatsapp yang disekat (kena banned) - Duration: 3 minutes, 55 seconds.

      • 4 weeks ago
      • 1,660 views
      Saya harap dengan tips ni, korang boleh dapatkan balik nombor yang dibanned oleh Whatsapp.

      Whatsapp takkan banned atau sekat mana-mana nombor sekiranya tidak melanggar peraturan.

      Sekiranya nombor...
    • Dah tau bini mengandung, bawak la motor elok2 bang. jangan menyelit. - Duration: 7 minutes, 10 seconds.

      • 1 month ago
      • 13,838 views
      Saya tahu kita tak berada kat situasi brother bawak motor tu. Mungkin dia ada problem sebelum kejadian berlaku.

      Tapi apa yang nak ditekankan dalam video ni, tak semua penunggang motorsikal memandu...
    • Kelebihan Onexox Black berbanding Onexox Prepaid - Duration: 5 minutes, 48 seconds.

      • 1 month ago
      • 629 views
      Lain orang lain, lain gaya penggunaan data dalam sebulan. Malah penggunaan minit panggilan dan sms juga berbeza.

      Jadi keperluan masing-masing pun berbeza. #Onexox boleh memenuhi setiap keperluan p...
    • Yamaha R15 tukar plate fancy (kekal ekor) - Duration: 6 minutes, 18 seconds.

      • 1 month ago
      • 10,949 views
      nombor plate order kat ig : https://adzril.com/pletmotor
      atau terus Whatsapp : 0104459575

      Disebabkan saya pernah kena saman dengan JPJ atas kes nombor plate yang tak menepati ciri-ciri yang diteta...
    • Yamaha R15 turun fork 1 inci & Upperyoke - Duration: 10 minutes.

      • 1 month ago
      • 9,379 views
      Ini adalah percubaan saya untuk turunkan fork #Yamaha #R15 sebanyak 1 inci. Dalam masa yang sama saya ambik kesempatan untuk naikkan clip on handle ke atas crown (#Upperyoke).

      Minyak enjin yang sa...
    • Cara mohon Verified akaun Instagram (Bahasa Malaysia) - Duration: 3 minutes, 17 seconds.

      • 1 month ago
      • 1,091 views
      Sekarang ni anda boleh cuba untuk dapatkan akaun #verified untuk #instagram. Lepas dah verified akan dapat #bluetick pada sebelah kanan nama akaun instagram anda.

      Pihak Instagram akan menyemak pe...
    • Gambar profile di paparan chat Whatsapp - Duration: 2 minutes, 30 seconds.

      • 1 month ago
      • 1,223 views
      Untuk mengaktifkan gambar profile di ruang chat Whatsapp, anda perlu aktifkan di bahagian conversation Chat.

      Untuk dapatkan jibi whatsapp ini, boleh klik https://adzril.com/CarainstallGB
    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...