20,954
  • Scammer KECEWA Kalau Korang Buat Ni Kat Whatsapp 😪

    57,926 views 8 months ago
    Perkara penting yang semua pengguna #Whatsapp perlu tahu untuk #keselamatan akaun Whatsapp mereka adalah dengan mengaktifkan Two Step Verification #TwoStepVerification.

    double security untuk Whatsapp anda. Show less
    Read more
  • Uploads Play all

    • Simkad Yang Jarang Topup Kredit (Onexox Prepaid) - Duration: 10 minutes.

      • 3 weeks ago
      • 629 views
      Kalau beli nombor baru, wajib beli welcome deal berharga RM30 (5gb+100minit) sebagai syarat dapat tempoh sah 2 tahun 4 bulan.

      Kalau kekalkan nombor dari telco lain ke Onexox, automatik dapat tempo...
    • kos maintenance yamaha R15 daily commute - Duration: 9 minutes, 31 seconds.

      • 1 month ago
      • 2,336 views
      Baca lanjut kos servis dan maintenance Yamaha R15 menurut pengalaman saya.

      https://adzrilbloggertalk.blogspot.com/2019/05/kos-mainte...

      #AdzrilBloggertalk #YamahaR15...
    • "Tolong Ibu transfer duit nak booking umrah" - SCAM Terbaru - Duration: 9 minutes, 23 seconds.

      • 1 month ago
      • 347 views
      Scam mintak transfer duit sebab akaun bank dah overlimit transaction. New era of scamming.
    • Pengalaman Paragliding di Ranau Sabah - Duration: 6 minutes, 32 seconds.

      • 2 months ago
      • 337 views
      Ini salah satu aktiviti ekstrem saya masa bercuti di Sabah dengan pakej percutian yang disediakan oleh Travellia dan AFS Car Rental.

      untuk detail boleh baca artikel saya : https://adzril.com/parag...
    • Hantar Sihir Guna Whatsapp? - Duration: 6 minutes, 50 seconds.

      • 2 months ago
      • 922 views
      Saya tak menafikan kejadian sihir yang sebenar. Dalam video ni saya kongsikan #sihir yang dihantar melalui #Whatsapp. Tapi bukan sihir sebenar, cuma acah acah sihir untuk menakutkan orang.

      Kesan d...
    • Vlog Percutian ke Sabah (Kundasang, Ranau, Kota Kinabalu) - Duration: 52 minutes.

      • 3 months ago
      • 3,135 views
      Tips dan panduan bercuti ke Sabah bagi korang yang nak cuti-cuti ke Sabah.

      Banyak la tempat yang best kat Sabah ni dari Kota Kinabalu, Ke Kundasang.

      bacaan dan panduan bercuti lengkap dalam artik...
    • SINDIKET SCAM TALIAN TM DIDAFTAR ORANG LAIN (Kononnya) - Duration: 17 minutes.

      • 3 months ago
      • 954 views
      Modus operandi scammer

      1. mengatakan mangsa ada bil tertunggak
      2. mangsa pulak akan kata dia tak pernah daftar mana2 akaun, camna boleh tertungak
      3. scammer akan cakap identiti mangsa telah diguna...
    • DJI Osmo Pocket Review Ringkas Bahasa Melayu. Kondisi Low Light - Duration: 7 minutes, 14 seconds.

      • 3 months ago
      • 916 views
      Footage dari DJI Osmo Pocket dalam keadaan low light. Saja saya pilih kedai makan ni sebab ambient dia yang low light untuk menguji tahap kehebatan device ni.

      Ini dia review ringkas dari saya dala...
    • Line apa yang kuat di kawasan anda - Duration: 4 minutes, 35 seconds.

      • 3 months ago
      • 3,109 views
      Camna nak cek line apa yang kuat kat kawasan korang untuk korang beli sim yang sesuai?

      Caranya guna apps nPerf. Dari apps ni kita boleh tahu kekuatan network sesuatu telco kat sesuatu kawasan.

      Ba...
    • Kat Shopee pun boleh kena tipu (Taktik terbaru scammer) - Duration: 7 minutes, 16 seconds.

      • 3 months ago
      • 3,838 views
      #Scammer datang lagi dengan taktik terbaru untuk menipu mangsa.
      Kalini diaorang buat kerja kat #Shopee.

      Pastikan korang berhati-hati dan jangan sekali-kali terpedaya dengan cara penipuan licik ni...
    • Tampal sticker kat Belakang Yamaha R15 - Duration: 7 minutes, 37 seconds.

      • 4 months ago
      • 8,423 views
      Kalau #yamahaR15 warna biru atau hitam, tak nampak sangat canggungnya dari belakang. Tapi warna kuning ni spesial sikit. Nampak macam montot lebar haha!

      Jadi saya cuba bereksperimentasi untuk tam...
    • tukar nama geran motor atau kereta di JPJ - Duration: 10 minutes.

      • 4 months ago
      • 6,384 views
      Proses dan cara tukar nama motor atau kereta di JPJ simple sangat sebenarnya.

      boleh baca artikel yang saya sediakan https://adzril.com/cara-tukar-hak-milik-kenderaan-motor-k...

      secara ringkasn...
    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...