Upload

AZAN ISYAK (1989)

by abgcantik • 50,155 views

sebuah klip video yang menyiarkan azan isyak.klip video yang menyiarkan azan ini disiarkan oleh stesen televisyen Malaysia RTM1 pada tahun 1989.RTM1 kini dikenali dengan nama TV1.

masa ni aku darjah 4A
Report spam or abuse
Boleh upload azan maghrub thn 1970 han
Report spam or abuse
adoi...rindunya...tiap2 kali subuh msti tgu azan ni kt tv....:)
Report spam or abuse
Report spam or abuse
Report spam or abuse
Report spam or abuse
ni azan dato hj haroman,mantan muazzin masjid negara
Report spam or abuse
Report spam or abuse
masa ni aku darjah 3...sgt shahdu..tq pd yg upload..
Report spam or abuse
kenapa sekarang tak ada azan untuk isyak
Report spam or abuse
Masa tahun 93 dulu, selalu dengar azan ni bila nak masuk waktu Maghrib. Masa tu tengah tengok Doraemon kat TV1. xD
Report spam or abuse
dulu berita TV1 stgh jam jek, so kalau isyak lps pukul 8.30 akan disiarkan azan isyak. kenangan. lunak azannya. thanks abgcantik.
Report spam or abuse
@kakluna79 akak bleh check nama dato hairuman.. tgk video Penataran Lagu Azan @ Masjid Kg. Siglap
Report spam or abuse
syukran abgcantik...lama saya cari....ingat masa sekolah rendah dulu masa duk kg ngan atuk n wan....
Report spam or abuse
tegt azan ni ms sekolah rendah dlu....
Report spam or abuse
TENANGNYE JIWA MENDENGARNYE, TERKENANG ZAMAN KECIK2 DULU.....
Report spam or abuse
cukup aman mase dulu... masa depan kite nanti masihkah bleh aman camni?
Report spam or abuse
thanks teramat sangat kepada abg cantik...upload klip2 lama...
Report spam or abuse
tak rasa berkenan ke dgn islam? but, as the muslims in Malaysia ni cekasi betul perangai dia, maybe you tak berminat pon dgn islam
Report spam or abuse
time ni tv3 dah ade laaa... kan azan ni pada tahun 1989 tv3 muncul 1984
Report spam or abuse
macam mana bole dpt vid klip yg lama2....? hebat lh
Report spam or abuse
teringat azan ini sewaktu ku di perut ibuku...oh tenangnya
Report spam or abuse
besnyer zaman neyh... teringat wktu aku kcik2 dulu..
Report spam or abuse
siapa ya Muazzin pada masa ini?
Report spam or abuse
teringat masa bukak puasa.....
Report spam or abuse
azan ini terlalu nostalgi bro.. thanks for sharing.. aku rindu nak dengar azan ni bro.. teringat masa kecil dulu
Report spam or abuse
Maso ni den darjah 5...teringat kenangan manis bukak poso maso kocik2 maghin..Rindu zaman budak2...sangat indah...timo kasih yg upload
Report spam or abuse
azan akan sentiasa berkumandang selagi bumi ini berputar pada paksinya......insyallah
Report spam or abuse
abg cantik..ada tak azan yg asar?sy igt ada 3 jenis lagi azan time kecik dlu..yg dgr angin ..pastu org azan.. ^__^ lau ada hrp upload ye..tq!!
Report spam or abuse
salam.NAK TYA..DAH LME CARI TAU...SERIUS..DPT CMNI NI?TQ UPLOADER!!!!!!!! SMGA ALLAH SWT GANJRAN KPD ANDA
Report spam or abuse
rindu zaman KL ketika ni..xmaju tp aman damai..2 dekad berlalu negara di cemari pati buang sampah, jenayah..;(
Report spam or abuse
kalau lah ada mesin perentas masa nak rasanya pergi kezaman macam ni blik..sedih teringat kenangan dulu...time ksh abg cntik...upload lg ye..cerita zaman era macm ni,,,
Report spam or abuse
Sign in to add this to Watch Later

Add to