14,338
  • Scammer KECEWA Kalau Korang Buat Ni Kat Whatsapp 😪

    39,989 views 2 months ago
    Perkara penting yang semua pengguna #Whatsapp perlu tahu untuk #keselamatan akaun Whatsapp mereka adalah dengan mengaktifkan Two Step Verification #TwoStepVerification.

    double security untuk Whatsapp anda. Show less
    Read more
  • Uploads Play all

    • Baca bil Onexox Black - Duration: 9 minutes, 31 seconds.

      • 5 hours ago
      • 53 views
      Kalau korang keliru atau tak tahu camna nak baca statement atau bil Onexox Black, bukan bermaksud sistem tu mengelirukan. Cuma korang belum faham.

      Dan menjadi tugas saya untuk memahamkan korang.

      ...
    • Yamaha R15 Mambang Kuning (Montage) - Duration: 2 minutes, 3 seconds.

      • 1 week ago
      • 838 views
      Camnilah gaya dan rupa bila saya bawak Yamaha R15. Biasa point of view dari paparan meter. Kali ni, dissociate dari view biasa.

      instagram : https://instagram.com/adzrilmaizan
      twitter : https://twi...
    • Amoi Carlsberg tak nak cakap cinta, Uncle dah marah! (Parody) - Duration: 50 seconds.

      • 1 week ago
      • 710 views
      Amoi yang viral pasal kes #carlsberg dengan #EdiRejang tu buat #parody untuk dirinya sendiri.

      Saya edit tambah uncle yang glemer tu.. Dey.

      Chill guys, hanya untuk hiburan. Tiada niat memperlekehk...
    • Tunggang R15 Tak Sakit Pinggang - Duration: 13 minutes.

      • 1 week ago
      • 2,801 views
      Orang kata naik motor sport bike dengan riding position yang agresif confirm sakit pinggang untuk perjalanan jauh.

      Tapi sebenarnya, ikut logik, daya bebanan tak ditanggung oleh pinggang. Ianya dit...
    • Harga Yamaha R15 Mahal? Report ke KPDNKK - Duration: 10 minutes.

      • 2 weeks ago
      • 3,219 views
      Pengguna ni biasanya akan ikut je telunjuk penjual sebab memang dah nak sangat barang yang dia nak.

      Kalau rasa barang tu dijual atas harga market, boleh buat aduan ke KPDNKK guna apps (boleh downl...
    • Kamera OFF sendiri, baru nak motovlogging - Duration: 11 seconds.

      • 2 weeks ago
      • 328 views
      Pagi tadi saya dah konfiden rekod video kat area Putrajaya. Sekali rupanya kamera tak recording.

      Up jugak la untuk menggembirakan diri.
    • Lukis Sticker Whatsapp Sendiri guna Ms Paint (Pinjam muka Bob Yp) - Duration: 9 minutes, 41 seconds.

      • 3 weeks ago
      • 546 views
      #Sticker #Whatsapp lebih cool kalau dilukis sendiri. Saya cuba lukis iconic Motovlogger Malaysia #BobYp untuk ujikaji dalam video ni.

      Maaf sebab kurang menjadi, tapi beginilah konsepnya untuk memb...
    • Pasang spools swing arm Yamaha R15 Kuning (Untuk Paddock) - Duration: 7 minutes, 34 seconds.

      • 3 weeks ago
      • 12,383 views
      Sebelum nak pasang #paddock untuk Yahama #R15 ni, kena pasang spools dulu.

      Spools ni dipasang kat Swing arm dan untuk R15 saiz thread yang sesuai untuk dipasang adalah M6.

      Sebenarnya pakai allen ...
    • Buat Sticker Whatsapp Gambar sendiri 😝 - Duration: 11 minutes.

      • 1 month ago
      • 2,997 views
      Cara nak buat #stickers sendiri untuk dimasuk dan digunakan dalam #Whatsapp.

      Boleh hantar kat kawan-kawan untuk impress diaorang.

      Apps yang diperlukan;

      1. Personal Stickers for Whatsapp
      2. Back ...
    • Cara Guna Stickers Whatsapp Versi Terbaru 😋 - Duration: 7 minutes, 10 seconds.

      • 1 month ago
      • 2,341 views
      #Whatsapp terbaru dengan fungsi #stickers. Cara nak guna kena download dulu stickers #gallery tu.

      bagi yang belum mendapatkan gee bee whatsapp, boleh tgk kat sini https://adzril.com/carainstallGB
    • Aktifkan Stickers Whatsapp Guna Link? (Palsu!!!)😂 - Duration: 5 minutes, 53 seconds.

      • 1 month ago
      • 3,180 views
      Ni lah masalah kebanyakan orang sekarang. Tak nak baca betul-betul terus klik link yang ntah apa-apa konon untuk #update #stickers #Whatsapp.

      Untuk gbwhatsapp, features tu akan diupdate pada versi...
    • Motor Baru Yamaha R15 Kuning - Duration: 8 minutes, 26 seconds.

      • 1 month ago
      • 3,460 views
      Alhamdulillah.. dapat jugak motor idaman Yamaha R15 Kuning.
      #Yamaha #R15 #Malaysia
    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...