9,635
  • Cara Aktifkan Data Laju Season Pass (Jimat!)

    699 views 3 weeks ago
    Satu je telco yang ada fungsi beli data dan simpan. Nak simpan banyak mana pun ok.

    untuk dapatkan sim #Onexox beli kat sini https://adzril.com/1xox-num...

    #SeasonPass #HappyHour Show less
    Read more
  • Uploads Play all

    • Beza Data Season Pass VS Data Biasa - Duration: 6 minutes, 12 seconds.

      • 5 hours ago
      • 51 views
      Beza yang dimaksudkan di sini adalah dari segi penggunaan dan validity.

      Kalau season pass, ianya tahan lama selagi tak diaktifkan.

      kalau data biasa, perlu dihabiskan dalam tempoh yang telah ditet...
    • Auto Reply Whatsapp dengan Kata Kunci - Duration: 4 minutes, 33 seconds.

      • 3 days ago
      • 321 views
      Jangan tak tau sebenarnya ada satu version Whatsapp ni boleh buat auto reply.

      Selain jimatkan masa kita untuk jawab soalan atau benda yang sama, kita jugak dapat jimatkan masa orang yang hantar me...
    • Pulihkan Nombor dibanned Whatsapp dan Puncanya (Wajib Tonton) - Duration: 6 minutes, 11 seconds.

      • 5 days ago
      • 436 views
      Dapatkan balik nombor anda yang telah dibanned oleh #Whatsapp dengan cara ini.

      Biasanya untuk Unbanned nombor from Whatsapp banned is easier but people don't see.

      #banned #Android

      baca punca Wha...
    • Tukar Paparan Whatsapp jadi Lain (Cantik!) - Duration: 7 minutes, 35 seconds.

      • 3 weeks ago
      • 1,704 views
      Features yang tak berapa penting, tapi boleh la ubah mood sikit. Ye betul, tukar paparan #Whatsapp yang biasa, yang warna hijau tu jadi thema lain.

      Untuk kembali kepada mode asal, MENU, GB Setting...
    • Cara Aktifkan Data Laju Season Pass (Jimat!) - Duration: 11 minutes.

      • 3 weeks ago
      • 699 views
      Satu je telco yang ada fungsi beli data dan simpan. Nak simpan banyak mana pun ok.

      untuk dapatkan sim #Onexox beli kat sini https://adzril.com/1xox-number/

      #SeasonPass #HappyHour
    • Tukar Belting CVT Modenas Elegan 250 (Kos dan Upah) - Duration: 5 minutes, 16 seconds.

      • 3 weeks ago
      • 954 views
      Ini rekod maintenance #Modenas #Elegan paling mahal untuk saya setakat ni.

      Biasa tukar minyak enjin / hitam je setiap 3000km, akhirnya saya kena tukar pulak belting drive untuk motor ni.

      Kalau ik...
    • Data tak expired kalau tak digunakan (Onexox Prepaid) - Duration: 4 minutes, 26 seconds.

      • 1 month ago
      • 355 views
      Pendapat peribadi saya, #Onexox ni antara telco yang paling jimat untuk digunakan.

      Kelebihan onexox #prepaid ni adalah pada tempoh sah aktif yang panjang (2 tahun 4 bulan) dan #SeasonPass.

      Season...
    • Setting Auto Reply Whatsapp (Panduan Lengkap) - Duration: 10 minutes.

      • 1 month ago
      • 824 views
      Ada 2 fungsi penting dalam auto reply #whatsapp ni. #AutoReply
      1. Contains
      2. Equals

      kedua-kedua ni ada cara dan tempat nak digunakan.

      Bagi mereka yang bisnes, fungsi auto reply camni memang sang...
    • Data Unlimited Membazir - Duration: 10 minutes.

      • 1 month ago
      • 3,218 views
      Perkara ni ramai yang tak perasan. Punya la sedap tiap-tiap bulan bayar harga unlimited untuk dapatkan data yang #unlimited, tapi rupanya penggunaan data bulanan tak sampai 20gb.

      Belum lagi kira m...
    • Dapat RM5 Lepas Topup Simkad (Boost Apps) - Duration: 13 minutes.

      • 1 month ago
      • 575 views
      Betul! Dapat RM5 untuk tambah nilai pertama yang dibuat sekiranya masa pendaftaran tu korang masukkan referral code adz3xoh.

      Lepas tu, setiap transaksi pembelian sama ada topup atau bayar kat keda...
    • 1 Nombor Untuk 2 Whatsapp? (Verify) - Duration: 10 minutes.

      • 1 month ago
      • 1,368 views
      Mana la mungkin 1 nombor digunakan untuk 2 whatsapp. 1 nombor untuk 1 whatsapp ye.

      #Whatsapp #Verify #Number

      dah kalau 1 nombor boleh guna kat banyak whatsapp, takde privacy la dek oi...

      Nak 2 w...
    • Sorok Story/status Whatsapp dari contacts (Privacy) - Duration: 4 minutes, 16 seconds.

      • 2 months ago
      • 1,066 views
      Bagi sesetengah orang, dia tak nak update status atau story #Whatsapp dia dibaca orang lain.

      Rupanya ada cara nak #sorokkan dari orang-orang tertentu.

      tapi kalau nak dapatkan whatsapp gb, boleh t...
    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...