19,756
  • Scammer KECEWA Kalau Korang Buat Ni Kat Whatsapp 😪

    55,123 views 6 months ago
    Perkara penting yang semua pengguna #Whatsapp perlu tahu untuk #keselamatan akaun Whatsapp mereka adalah dengan mengaktifkan Two Step Verification #TwoStepVerification.

    double security untuk Whatsapp anda. Show less
    Read more
  • Uploads Play all

    • Pengalaman Paragliding di Ranau Sabah - Duration: 6 minutes, 32 seconds.

      • 6 days ago
      • 121 views
      Ini salah satu aktiviti ekstrem saya masa bercuti di Sabah dengan pakej percutian yang disediakan oleh Travellia dan AFS Car Rental.

      untuk detail boleh baca artikel saya : https://adzril.com/parag...
    • Hantar Sihir Guna Whatsapp? - Duration: 6 minutes, 50 seconds.

      • 1 week ago
      • 470 views
      Saya tak menafikan kejadian sihir yang sebenar. Dalam video ni saya kongsikan #sihir yang dihantar melalui #Whatsapp. Tapi bukan sihir sebenar, cuma acah acah sihir untuk menakutkan orang.

      Kesan d...
    • Vlog Percutian ke Sabah (Kundasang, Ranau, Kota Kinabalu) - Duration: 52 minutes.

      • 1 month ago
      • 1,709 views
      Tips dan panduan bercuti ke Sabah bagi korang yang nak cuti-cuti ke Sabah.

      Banyak la tempat yang best kat Sabah ni dari Kota Kinabalu, Ke Kundasang.

      bacaan dan panduan bercuti lengkap dalam artik...
    • SINDIKET SCAM TALIAN TM DIDAFTAR ORANG LAIN (Kononnya) - Duration: 17 minutes.

      • 1 month ago
      • 585 views
      Modus operandi scammer

      1. mengatakan mangsa ada bil tertunggak
      2. mangsa pulak akan kata dia tak pernah daftar mana2 akaun, camna boleh tertungak
      3. scammer akan cakap identiti mangsa telah diguna...
    • DJI Osmo Pocket Review Ringkas Bahasa Melayu. Kondisi Low Light - Duration: 7 minutes, 14 seconds.

      • 1 month ago
      • 854 views
      Footage dari DJI Osmo Pocket dalam keadaan low light. Saja saya pilih kedai makan ni sebab ambient dia yang low light untuk menguji tahap kehebatan device ni.

      Ini dia review ringkas dari saya dala...
    • Line apa yang kuat di kawasan anda - Duration: 4 minutes, 35 seconds.

      • 1 month ago
      • 1,616 views
      Camna nak cek line apa yang kuat kat kawasan korang untuk korang beli sim yang sesuai?

      Caranya guna apps nPerf. Dari apps ni kita boleh tahu kekuatan network sesuatu telco kat sesuatu kawasan.

      Ba...
    • Kat Shopee pun boleh kena tipu (Taktik terbaru scammer) - Duration: 7 minutes, 16 seconds.

      • 2 months ago
      • 2,419 views
      #Scammer datang lagi dengan taktik terbaru untuk menipu mangsa.
      Kalini diaorang buat kerja kat #Shopee.

      Pastikan korang berhati-hati dan jangan sekali-kali terpedaya dengan cara penipuan licik ni...
    • Tampal sticker kat Belakang Yamaha R15 - Duration: 7 minutes, 37 seconds.

      • 2 months ago
      • 7,364 views
      Kalau #yamahaR15 warna biru atau hitam, tak nampak sangat canggungnya dari belakang. Tapi warna kuning ni spesial sikit. Nampak macam montot lebar haha!

      Jadi saya cuba bereksperimentasi untuk tam...
    • tukar nama geran motor atau kereta di JPJ - Duration: 10 minutes.

      • 2 months ago
      • 3,500 views
      Proses dan cara tukar nama motor atau kereta di JPJ simple sangat sebenarnya.

      boleh baca artikel yang saya sediakan https://adzril.com/cara-tukar-hak-milik-kenderaan-motor-k...

      secara ringkasn...
    • Tempoh sah 2 tahun 4 bulan Onexox Prepaid - Duration: 3 minutes, 20 seconds.

      • 2 months ago
      • 551 views
      Ramai tak tahu rupanya, onexox prepaid tak perlu topup sekiranya tak perlu.

      Telco lain tu, setiap bulan kena topup walaupun kredit masih banyak.

      baca sini untuk keterangan lanjut https://adzril.c...
    • Kawal penggunaan dan beli data guna Apps MyXOX - Duration: 3 minutes, 16 seconds.

      • 2 months ago
      • 457 views
      Untuk dapatkan simkad Onexox, boleh klik sini https://adzril.com/1xox-number/

      cara mudah nak kawal penggunaan data, minit panggilan dan sms adalah guna apps MyXOX.

      Selain tu, boleh jugak digunaka...
    • Data seasonpass vs data black onexox mana lebih sesuai dengan korang? - Duration: 6 minutes, 16 seconds.

      • 2 months ago
      • 409 views
      Untuk pertanyaan dan pembelian sim onexox boleh rujuk sini https://adzril.com/contact-us/
    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...