Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Ish te përndjekurit politik në studion e Gjeli Vizion!

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Artur Nura's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Artur Nura's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Artur Nura's video to your playlist.

Published on Apr 21, 2013

Ky emision u realizua ne Gjeli Vizion dhe solli problematikat e ish te përndjekurve politik ne rastin shqiptar! Emisioni është realizuar dhjete vite me pare dhe sot ata ndihen përsëri te pa respektuar! Dëgjoni se thonë dhe ç'kërkojnë ne veten e pare. Besoj se ka nevoje për reflektim ndaj tyre.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to