Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Eläköön lapsi! 2 ­- Making of

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Suomalainencom's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Suomalainencom's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Suomalainencom's video to your playlist.

Uploaded on Nov 23, 2011

Suomalainen Kirjakauppa, Otava ja Pelastakaa Lapset ry ovat tehneet toisen yhteistyöäänikirjan, satuja julkkisten lukemana. Äänikirjan nimi on Eläköön lapsi! 2. Kirja on myynnissä vain Suomalaisissa Kirjakaupoissa, Suomalainen.comissa sekä Otavan kirjakaupassa. Kirjan hinta on 10 euroa ja siitä puolet menee suoraan Pelastakaa Lapset ry:n toimintaan. Katso video äänikirjan tuotannosta!

Eläköön Lapsi! 2 − Satuja tähtien lukemana -äänikirjassa ovat mukana laulaja Lauri Tähkä (Saapasjalkakissa), piispa Irja Askola (Prinsessa Ruusunen), kirjailija Juha Vuorinen (Bremenin kaupungin soittoniekat), runoilija Heli Laaksonen (Kultakutri ja kolme karhua), ministeri Alexander Stubb (Jänis ja siili), laulaja Paula Koivuniemi (Prinsessa ja herne), toimittaja-juontaja Jone Nikula (Susi ja seitsemän pientä kiliä), laulaja Laura Närhi (Lumineito) ja toimittaja Arto Nyberg (Tyttö kotimiehenä). Satujen lukijat ovat toimineet vapaaehtoisina ja antaneet oman arvokkaan tukensa lapsille käyttämällä aikaansa nauhoituksen teossa

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to