Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Cipier (2007) - Even Apeldoorn bellen

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like centraalbeheerachmea's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike centraalbeheerachmea's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add centraalbeheerachmea's video to your playlist.

Uploaded on Apr 5, 2007

'You must be the Dutch Guy' is de start van een wat merkwaardige rondleiding door een gevangenis. Hier gaat hij dus aan het werk. Maar langzamerhand gaat de cipier in opleiding werkelijk geloven dat dit de manier is om blijkbaar met gevangenen om te gaan... Een koekje van eigen deeg?

Like ons op Facebook: https://www.facebook.com/centraalbehe...
Volg ons op Twitter: https://twitter.com/centraal_beheer

Achtergrond commercial:
'Cipier' is opgenomen in de Kozma Gevangenis in Boedapest. De opnames in een vleugel van de gevangenis waren voor de crewleden en de acteurs een bijzondere gebeurtenis. Zeker toen zij hoorden dat een gedeelte van de gevangenis nog gewoon in gebruik was.
De twee acteurs (Neil Todd en Justin Flagg) zijn afkomstig uit Groot Brittanniƫ. De gevangenis had dichte deuren met een klein luikje. De regisseur vond dit voor de opnames niet duidelijk genoeg. Daarom werden voor de film open deuren met stangen gemaakt die door middel van touwtjes geopend konden worden.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Advertisement

Suggestions

Loading...
Working...
Sign in to add this to Watch Later

Add to