Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Nga Beuni vjen një kartë - Grupi i Dukatit

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like sotolestele's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike sotolestele's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add sotolestele's video to your playlist.

Uploaded on Dec 31, 2008

Nga Beuni vjen një kartë
dërgon komisioni i lartë.
Kapedan Hodo Zeqiri,
Astrit Poliksen Beqiri..

Do të mblidhen në Dukatë
si janë mbledhur dhe prapë.
Kapedan Hodo Zeqiri.
Astrit Poliksen Beqiri

Hamit Selmani nam`lartë
shtroi odat për pasdarkë.
Kapedan Hodo Zeqiri.
Astrit Poliksen Beqiri.

Ndezi llambat i bën flakë,
mbajti një kuvend të paqtë.
Kapedan Hodo Zeqiri.
Astrit Poliksen Beqiri..

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to