Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Armët kimike, Rama: S'ka arsye për alarm - Top Channel Albania - News - Lajme

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like TopChannelAlbania's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike TopChannelAlbania's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add TopChannelAlbania's video to your playlist.

Published on Nov 12, 2013

Kryeministri i vendit Edi Rama ka kthyer një përgjigje zyrtare në lidhje me mundësinë e shkatërrimit të armëve kimike ne Shqipëri, duke u shprehur se, vendet e NATO-s, jane ende në diskutim dhe nuk jemi në kushtet kur duhet të marrim një vendim.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Advertisement
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to