Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

UFO (2008) - Even Apeldoorn bellen

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like centraalbeheerachmea's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike centraalbeheerachmea's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add centraalbeheerachmea's video to your playlist.

Uploaded on Aug 26, 2008

De commercial neemt je mee naar het heelal in de wereld van de aliens. Deze griezelige buitenaardse wezens hebben het op de aarde gemunt en vliegen in hun ufo (unidentified flying object) vervolgens onze wereld binnen. Ze willen maar een ding: aanvallen! Alle troepen worden klaar gemaakt voor de grootste strijd der strijden. De ufo dringt via de dampkring de aarde binnen maar stort neer. Een complete ravage is het gevolg... of toch niet?

Website: https://www.centraalbeheer.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/centraalbeheer/
Twitter: https://twitter.com/centraal_beheer

Achtergrond commercial:
Een recente film, uit 2008, is UFO. Nagenoeg de gehele film is met een computer ontworpen en vormgegeven. Alleen het einde van de film is weggelegd voor een echte man en een vrouw. De makers van de speciale kleding van de aliens zijn ook de makers van de pakken van de beroemde film 'Alien vs Predator'. Het ontwerp is afkomstig van Filmefex uit Boedapest. De tentakels op de kop van de 'emperor' zijn radiografisch bestuurd. De man en de vrouw aan het eind van het buitenshot komen uit Kiev. Daar hadden ook de laatste opnames plaats. Deze computergestuurde film is qua ontwerp en vormgeving verschillend van alle voorgaande films uit de 'Even Apeldoorn bellen'-campagne. Alleen al qua productietijd, die bijna een jaar in beslag nam. Er zaten wel een paar enge beelden in en daarom hebben wij, met het oog op de kleine kinderen, besloten om de film pas na 20.00 uur uit te zenden.

Over Centraal Beheer Achmea:
Centraal Beheer Achmea is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Suggestions

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to