Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Menah & Glitterende Eenhoorn op Wildgroei #13

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like De heer Kloppenburg's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike De heer Kloppenburg's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add De heer Kloppenburg's video to your playlist.

Uploaded on Jun 27, 2011

Menah vergezelde Glitterende Eenhoorn afgelopen donderdag weer op het Wildgroei podium! En ze tekende 5 uur achtereen geheimen van mensen uit 't publiek.
Menah: "Voor de dertiende editie van Wildgroei wil ik het graag met jullie hebben over geheimen. 'Ik wil het blikje zijn waar je je geheimen in bewaart' is een project dat gaat over het delen van informatie, en de kwetsbaarheid die wij daarbij kunnen ervaren. Ook is het mijn eindexamenwerk. Ik presenteer zeventien geheimen die ik heb geïllustreerd, van mensen die in het beeld aanwezig zijn. Hun gezicht, naam en geboortejaar zijn gecensureerd. Ik heb een boekje gemaakt met die gecensureerde beelden. Het publiek krijgt de gelegenheid om de censuur ongedaan te maken en zo de identiteit van de geheimvertellers te onthullen.
Wat doe je als je vertrouwd wordt met een geheim? Schend je, of bescherm je?
Als spinoff van dit project verzamel ik tijdens Wildgroei geheimen van het publiek (van jou dus), en breng die op een overheadprojector in beeld. Hoe anoniem je zult zijn in de verbeelding van dit geheim, mag je zelf kiezen.
Dus, lieve mensen: hoe openbaar durf je te gaan?"

Op 30 juni is de eindexamenexpositie van Menah en haar mede-ex-studenten in de faculteit BKV van de HKU aan de Ina Baudier Bakkerlaan.

Website Menah - cargocollective.com/​menah

VJ Glitterende Eenhoorn maakte deze compilatie op een mix door HypeThemBeats & Touché Records

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to