Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Vaurastuminen ja sen salainen resepti

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Varapuu's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Varapuu's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Varapuu's video to your playlist.

Uploaded on Mar 30, 2011

Vaurastuminen on siitä helppoa, että siihen on kaava, joka tekee vaurastumisesta käytännössä automaattista (jos siis noudatat kaavaa). Kaava menee näin: kuluta vähemmän kuin tienaat, sijoita erotus korkoa korolle -periaatteella niin kauan, että kriittinen massa on kasvanut niin suureksi, että kahdeksan prosentin vuosituotolla voit elää unelmiesi elämää.

Jos kaava, jolla vaurastuminen on mahdollista toteuttaa, on näin yksinkertainen, miksi niin harvat ihmiset vaurastuvat? Syitä on monia. Yksi syy on se, että useimmat ihmiset eivät ole törmänneet tähän kaavaan koko elämänsä aikana. Toinen syy on se, että useimmilla ihmisillä on ympäristön aiheuttamaa uskomustaakkaa, mikä estää heitä vaurastumasta. Kolmas syy on se, että ei tehdä tarvittavia tekoja - ei makseta hintaa - jolloin vaurastuminen jää vain haaveeksi.

Monella ihmisellä on jo tarvittava tietotaito taloudellisen tilanteensa merkittävään parantamiseen, mutta silti vaurastuminen on jäänyt kokonaan toteutumatta. Tämä on ongelma, johon päätimme jo vuosia sitten ruveta tarjoamaan ratkaisua.

Mikäli henkilökohtaisen talouden vieminen uudelle tasolle tuntuu mielenkiintoiselta teemalta, osoitteesta http://www.varapuu.fi löydät lisää tällaisia videoita sekä muun muassa ilmaisen uutiskirjeen, jonka tilaajana saat lisää vinkkejä tulojen kasvattamiseen, sijoittamiseen sekä parempien uskomusten omaksumiseen.

Mene siis osoitteeseen http://www.varapuu.fi, liity ilmaisen uutiskirjeen tilaajaksi ja aloita oma, henkilökohtainen vaurastuminen jo tänään!

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to