Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Ekosistemet e nenujit

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like zeriamerikes's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike zeriamerikes's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add zeriamerikes's video to your playlist.

Uploaded on Apr 8, 2010

Masat që merren në vende të ndryshme për ruajtjen e botës së gjallë dhe mjedisit të nënujit Në rubrikën tonë të përjavshme mbi prirjet e gjelbra, sot do të njihemi me masat që po marrin autoritetet dhe grupet ambjentaliste për të ndërgjegjësuar publikun që të mbrojë botën e gjallë dhe mjediset nënujore si rezultat i ndotjes dhe peshkimit pa kriter.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to