Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Tour of Norway UCI 2 2 Stage 5 2011

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Flavio Pasquino's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Flavio Pasquino's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Flavio Pasquino's video to your playlist.

Uploaded on Jun 5, 2011

De Tour op Norway zit erop! Wilco Kelderman is de grote winnaar en dat was mooi om van zo dichtbij mee te maken. Zoals Rabo ploegleider Arthur van Dongen al zei tegen mij; "Wilco heeft overdrive". En dat had ie duidelijk want in plaats van aangevallen te worden viel de blaag van 20 zelf aan om de concurrentie te slopen. Ik interviewde hem en de nummer 2 voor de start en na de huldiging. Voor mij zelf was deze ronde eigenlijk te heftig moet ik concluderen. Geen meter vlak en hele sterke renners zorgde voor een martelgang van 5 dagen die ik niet snel zal vergeten. Mijn gewicht was uiteraard een grote nadelige factor maar daar is in deze 5 dagen wel weer wat vanaf gegaan als ik naar me zelf kijk. Noorwegen was een geweldige ervaring en is een absolute aanrader! Nu dus goed supercompenseren de komende 2 weken en dan op 19 juni het NK weg! Daar hoop ik super te zijn en dan is de offering het dubbel en dwars waar geweest.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Advertisement
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to