Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

12inchCity presents CODE AM at Radio Kootwijk

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like INDEPT24's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike INDEPT24's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add INDEPT24's video to your playlist.

Uploaded on Dec 21, 2011

12inchCity presents CODE AM at Radio Kootwijk
De burgemeesters van 12inchCity mogen trots zijn. Zeer trots. Want het is ze wederom gelukt een locatie te strikken, die bijna onmogelijk vast te leggen is. Na de legendarische zomer op Graefenthal, waar een sprookjesachtig 18e-eeuws klooster als decor diende, en het uitermate geslaagde FLOAT tussen de gigantische langstrekkende cruiseschepen en hoge driemasters, is het nu tijd om een nieuw spektakelstuk aan te kondigen:
12inchCity presents CODE AM at Radio Kootwijk
Midden op de Veluwe ligt in een oase van serene rust een bijzondere betonnen Kathedraal die normaliter in de jaren '30 werd gebruikt om via morse code contact te houden met het voormalige Oost-Indië. En 12inchCity zou niet de stad zijn die het is, om hier niet onbedwingbare inspiratie van te krijgen en de gok te wagen om bij Radio Kootwijk aan te kloppen voor een magistraal muzikaal festival voor 1 unieke dag. Aangezien we in het verleden hebben bewezen respectvol met dit soort locaties om te kunnen gaan, hebben we de kans gekregen om jullie ook hier een onvergetelijke dag te bezorgen. 12inchCity gaat wederom bewijzen feesten te geven die mensen die er niet waren een keiharde kater bezorgen, dus wij drukken jullie nogmaals op het hart voor deze droomdag jullie paspoort op te komen halen en onze muzikale stad te bezoeken. Wij kunnen met gerust hart zeggen dat dit nu al de potentie heeft om hét feest van 2012 te worden. En dat in maart..
Alleen al de aanblik van dit haast buitenaardse gebouw moet bij jullie zorgen voor een tinteling in de voeten en armen, wie wil hier nu niet een dag lang helemaal los gaan op heerlijke muziek? Dit is een eenmalige kans om op de Veluwe de frivole voetjes van de vloer te laten gaan in een setting die je normaal alleen in psychedelische films voorbij ziet komen. Het is nog even geduld hebben, maar wij kunnen nu al niet wachten om een zee aan mensen met pretoogjes te zien dansen voor de dj-booth.
Een dj-booth die wederom bekleed zal worden door interim-burgemeesters van 12inchCity.
Line up:
Mike Ravelli (GZG, MISC Agency)
El Mundo & Satori (Bla Bla, We Are E)
Makam (Dekmantel, Sushitech -- Amsterdam)
KERK! (The Fresh Kids, OFF Recordings)
Dickson & Aicke (12inchCity, Graefenthal)
Martin Bell & Mikael Tona (12inchCity, Graefenthal)
Joeno (12inchCity, Graefenthal)

Kaarten
Binnenkort krijg je meer informatie hoe aan CODES te komen voor deze unieke rave. Houd daarom je mailbox goed in de gaten. Je kan binnen afzienbare tijd een e-mail verwachten met instructies..
Deel in ieder geval deze video met zoveel mogelijk mensen en vraag hen onze pagina te LIKEN.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to