Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Bob Dean Awake And Aware 2011 - magyar felirat/hungarian subtitle 6/7

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like SubEducation's channel's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike SubEducation's channel's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add SubEducation's channel's video to your playlist.

Published on Mar 20, 2012

Awake and aware conference 2011 with hungarian subtitle!

Bob Dean elöadása a 2011-es "Awake and aware" konferencián. A videó minösége elég gyenge teljes ellentétben annak tartalmával. Érdemes hitelt adni Robert Dean szavára nem csupán kora és életútja miatt, de a számtalan magas rangú hadi és fontos hivatali személlyel tartott kapcsolata miatt is. Áldozatos munkája rendkívül értékes darabja történelmünknek. A közelmúltban feliratoztam a filmet azért, hogy eljutassam üzenetét azokhoz is, akik nem értik az angolt. Nem vagyok fordító, de igyekeztem a lehetö legközelibb képet adni a beszélgetés részleteiröl...nagyon remélem, hogy sikerült.

Kérek minden szkeptikust, hogy maradjanak azok, de ne irracionális minöségben. Nézzenek utána az említett dokumentumok hitelességének és mélyedjenek el az információk tömkelegében. Készülöben van több film feliratozása is az ö közremüködésével...

Robert Orel Dean 1929-ben született és miután megjárt 3 háborút, parancsnoksági fötörzsörmesterként dolgozott a NATO föparancsnokságán. Visszavonulása után mélyült bele az eltitkolt igazság kutatásába, elsösorban földönkívüli intelligenciákról készült dokumentumokéba. 1991-töl (Tuscon-i UFO Világkongresszus) a publikum elé is tárt számosat ezek közül, Wendelle Stevenson-nal és sok más olyan személlyel az oldalán, akiknek munkájuk és kapcsolataik révén hozzáférésük van a releváns tudáshoz, ugyanakkor nem félnek szembeszállni ezért a hatalommal.

Mindenki elnézését kérem az ö és ü betük mellözéséért, sajnos angol billentyüzettel dolgoztam, így is épp elég hosszadalmas. Remélem azért élvezhetö maradt....
Ha bárkinek megjegyzése, vagy kérdése van a videóval, vagy a témával kapcsolatban ne habozzon megkeresni e-mailben;

subliminaleducationnow@gmail.com

Kellemes idötöltést!

Néhány hasznos link az eladásban elhangzottakkal kapcsolatban:

- a Szaturnusz gyürüjének készítöi
http://www.ringmakersofsaturn.com/

- a prezentáció fotói itt megtekinthetök
http://www.zirconstar.net/index.php?p...

Daniel Inouye szenátor beszéde
http://www.youtube.com/watch?v=EbFphX...

Ben Rich-csel kapcsolatban
http://www.youtube.com/watch?v=jQqkQd...

"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use."

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Advertisement
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to