Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

BROKEN DOOR - Time For Changes New Video (2012)

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Terje Oddgrenland's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Terje Oddgrenland's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Terje Oddgrenland's video to your playlist.

Published on Apr 24, 2012

http://itunes.apple.com/se/album/time...

Broken Door på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Broken-...


"Time For Changes" -- Broken Door är redo för nästa steg i karriären!

Nu har den guldsäljande duon Broken Door tagit ett rejält kliv i karriären och släpper låten "Time For Changes". Låten är skriven av Broken Door medlemmen Pier Schmid och har budskapet "Lev i nuet"

Texten beskriver att man inte ska skjuta upp det man tror på och brinner för. Ibland måste man släppa något för att kunna bli fri att gå vidare och inte vara rädd för förändringar. Det är "nu" det är dags att förvekliga dina drömmar! Låt det inte stanna vid prat om vad du vill göra. Känner du igen dig? undrar Pier!

"Time For Changes" är producerad av de framgångsrika producenterna på Bell Studio som tidigare jobbat med artister som bl.a. The Darkness, Backstreet Boys och Westlife. Det är även i Bell Studio som duon har tillbringat den senaste tiden med att slutföra debutalbumet som släpps den 2 april 2012.

Under de senaste 2 åren har Broken Door turnerat i Sverige och mött en publik på 400 000 besökare. Deras tidigare singlar har haft topplisteplaceringar och gått varma på radio. "Angel" blev en riktig sommarhit och låg på 3:e plats på Music Control och har även sålt guld. Singlarna "In the Shadow" och "Hey You" har även de legat topp 20 på Music Control.

Just nu håller turnéagenten United Stage på att boka Broken Doors Sverigeturné såväl som Europaturné för att möta den publik de redan skaffat sig runt om i Sverige och Europa. Sverigeturnén startar redan i slutet av mars.

Nya singeln "Time For Changes" släpps genom Warner Music Sweden och följs av Duons debutalbum med samma titel som släpps den 25 april.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Advertisement
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to