Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Rukje - Rukje me Kur'an - FULL (ndaj atij qe i eshte bere magji)

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Ahlulisnaad's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Ahlulisnaad's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Ahlulisnaad's video to your playlist.

Published on May 18, 2012

Ky persone eshte i prekur nga magjia, kjo eshte menyra dhe proçedura e rukjes ne keto raste.

Shiko se si behet rukja, sherimi me kur'an, lexohet gjat gjith kohes kur'an nga ajetet e *pershtatshme* {nese eshte i prekur nga magjia, ajetet e magjis, nese eshte i prekur nga syri, ajetet e syrit, e keshtu me radh} , i gjith rezultati varet nga All-llahu dhe jo nga ai qe ben rukje, pra fuqia eshte tek Ku'rani dhe tek ajo qe lexohet e jo tek lexusi.

NOTE: kur fryn i fryn me peshtym, pra nuk eshte peshtym e mirfillt por as frym pa peshtym pasi ne peshtym eshte recituar Kur'an dhe shejtanet nuk e durojn dot Kur'anin.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to