Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

De Whuffie Factor

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like A.W. Bruna Uitgevers B.V.'s video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike A.W. Bruna Uitgevers B.V.'s video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add A.W. Bruna Uitgevers B.V.'s video to your playlist.

Uploaded on Jun 19, 2009

Verkrijgbaar vanaf oktober 2009!

Bijna iedereen weet van het bestaan van blogs en sociale netwerken zoals Facebook en Twitter en heeft weleens gehoord van iemand die ze heeft gebruikt om er een enorm klantenbestand mee op te bouwen. Iedereen zou dit zelf ook willen doen, aan de basis staan en interactief zijn. Maar wat houdt dat precies in? En meer to the point: hoe doe je dat?

Iemand die daadwerkelijk een bedrijf heeft opgestart met de kracht van onlinecommunitys, en die nu grote en kleine bedrijven adviseert, is Tara Hunt. Zij is dan ook de ideale persoon om dit boek te schrijven. Ook al doorkruist De Whuffie Factor het web 2.0-landschap en laat het je zien hoe je zelf mee kunt doen, dit is niet het zoveelste boek over onlinemarketing. Vaak ziet men het enorme zakelijke potentieel van de onlinewereld en is hun eerste impuls: laten we er een zak geld tegenaan gooien. Maar geld is niet het kapitaal dat gebruikt wordt in onlinecommunitys, het is Whuffie sociaal kapitaal en hoe je dat kapitaal vergroot is de kern van dit boek. In de web 2.0-wereld vloeit je marktkapitaal voort uit het hebben van een hoog sociaal kapitaal. Zonder Whuffie verlies je je connecties en zal elke aanbeveling die je doet worden gezien als spam, vergezeld van negatieve reacties en een verlies van sociaal kapitaal.

De Whuffie Factor is een baanbrekend boek dat je de strategie├źn en specifieke tactieken levert voor succes in de lucratieve, maar vreemde en ongrijpbare wereld van onlinecommunitys. Tara Hunt heeft ontdekt dat onlinesucces ontstaat uit het bouwen van communitys en er deel van uitmaken niet door een product uit te geven of een dienst te verlenen. Als je het geheime recept achter het succesvol toepassen van Facebook, Twitter of YouTube wilt hebben, zul je ze moeten gebruiken totdat je van ze houdt.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to