Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Shejh Halidi - Syri i keq dhe Magjia 5

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like ZeriUmmetit's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike ZeriUmmetit's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add ZeriUmmetit's video to your playlist.

Uploaded on Jan 22, 2011

Pa tjetër që ata të cilët u mësojnë njerëzve të mirën, All-llahu xh.sh e mëshiron, melekët kërkojnë falje për ta, banorët e qiellit dhe tokës si dhe milingonat në strofkën e tyre dhe peshqit në ujë bëjnë dua. (Tirmidhiu)

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Advertisement
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to