Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Foshnja me vargje të Kuranit në lëkurë

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Oltion Moli's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Oltion Moli's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Oltion Moli's video to your playlist.

Uploaded on Oct 23, 2009

Një ngjarje e rrallë ka ndodhur në rajonin Rus me popullsi myslimane të Kysliarit në Dagestan. Në lëkurën e një bebeje nëntë muajshe shfaqen dhe zhduken pas disa ditësh vargjet e Kuranit. Kjo ka bërë që mijëra njerëz të nisin pelegrinazhin për të parë nga afër këtë dukuri. /balkanweb/

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to