Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Videomail over duurzaamheid voor Arcadis

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like talmontv's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike talmontv's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add talmontv's video to your playlist.

Uploaded on Feb 8, 2011

"Een effectief instrument om onze ervaring bij klimaat- en energievraagstukken bij nieuwe opdrachtgevers onder de aandacht te brengen." (Marja Uijterwaal, marketing- en communicatiemanager Milieu & Ruimte Arcadis)

ARCADIS heeft op het terrein van energie en duurzaamheid een aantal specifieke diensten ontwikkeld. Deze diensten zijn vooral interessant voor regionale overheden. Echter, deze doelgroep verwacht dit type dienst niet van ARCADIS. Hoe komt ARCADIS zo doeltreffend mogelijk in contact met de doelgroep, waarbij ook de boodschap direct overgebracht wordt aan de doelgroep?

Oplossing:

Een gepersonaliseerde videomail-campagne gericht aan potentiƫle klanten. De videomail bevat informatie over het product en is on-demand inzetbaar. Er is gekozen voor de variant waarin een acteur in een geanimeerd decor de boodschap overbrengt. ARCADIS koos voor cabaretier Joep van Deudekom om een serieuze maar ook onderhoudende manier van communiceren te gebruiken.

Resultaat:

De videomail heeft als doel de doelgroep direct aan te zetten tot actie richting ARCADIS. Op deze manier worden er leads gegenereerd en is er 1 op 1 contact met de doelgroep. Vanaf dat moment ligt de uitdaging weer bij ARCADIS om de lead te converteren.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to