Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Akademi Bola Sepak AMPAC

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Jamal D'Maz's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Jamal D'Maz's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Jamal D'Maz's video to your playlist.

Published on Mar 27, 2012

Az-Zahrah Multi-Intelligence Academy (AMPAC) dengan bangganya mempersembahkan sebuah lagi program yang bakal menggegarkan negara, mengubah kanak-kanak dan remaja menjadi modal insan yang perkasa.

Seperti yang anda sedia maklum, bola sepak merupakan sukan yang paling popular di dunia dan merentas segenap benua dan negara. Namun ramai yang tidak sedar bahawa menerusi bola sepak, potensi kanak-kanak dan remaja mampu dibina. Kerjasama pasukan juga dijana. Kepimpinan dan kemahiran mengurus turut dipupuk sama.

Dengan bermatlamat untuk membentuk remaja Muslim yang hebat, AMPAC mengambil langkah proaktif menerusi Akademi Bola Sepak AMPAC menggunakan bola sepak untuk membina kepintaran, kemahiran dan kepimpinan generasi muda!

Akademi Bola Sepak AMPAC bukan sekadar mengajar peserta menendang bola malah mendidik tubuh dan jiwa untuk sujud pada Yang Maha Esa.

Berbeza dengan kelab atau persatuan bola sepak yang lain, fokus Akademi Bola Sepak AMPAC adalah melahirkan pemain bola sepak yang seimbang kehebatannya duniawi dan ukhrawi menerusi latihan dan pengisian setiap minggu oleh jurulatih-jurulatih berpengalaman.

Terdapat juga aktiviti luar padang seperti perkhemahan 'Grand Bonding', Khemah Ibadah, Excellent Muslim, kelas teori bola sepak dan lain-lain.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami: (03) 89261297.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Advertisement
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to