Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Sportvasten op Cyprus

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Alfred Asante's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Alfred Asante's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Alfred Asante's video to your playlist.

Uploaded on Jan 22, 2012

Blijvend fit, slank en vitaal worden? Fast Fit&Healthy vakantie op Cyprus onder persoonlijke begeleiding. U wordt dagelijks begeleid en gemotiveerd door uw personal coach zodat u de switch van suiker naar vetverbranding maakt. Deelnemers kunnen makkelijker een gezonde levensstijl ontwikkelen door tijdens een reis aan sportvasten te doen. Kernwoord hierbij is bewustwording. ''We werken met de deelnemers aan een 'switch' van onbewust ongezond leven naar een nieuwe bewuste gezonde levensstijl.'' zegt Alfred Asante, de bedenker van dit nieuwe initiatie Fast fit&healthy biedt meerdere voordelen ten opzichte van het sportvasten thuis. Een van deze voordelen is dat je tijdens de reis geen last hebt van eventuele foute gewoontes van thuis, of de verleidingen die je dagelijks tegenkomt. Asante: ''Genieten van een vakantiegevoel stimuleert je om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, thuis in Nederland zou dit in 80% van de gevallen niet lukken.''
Daarnaast staat Asante, de personal coach, elke dag voor je klaar. Hij begeleidt niet alleen het trainen, maar ook de verandering van je levensstijl. Voedingslessen en sporten vormen een belangrijk onderdeel. Na de tien dagen is het resultaat een andere manier omgaan met eten en bewegen. Een gewichtsverlies tussen de 2 en 9 kilo is bij de deelnemer tijdens de reis zeker haalbaar. Een belangrijk gezondheidsaspect hierbij is dat het schadelijke buikvet verdwijnt.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Advertisement
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to