Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

E VERTETA E FOTOVE TE VELIAJ & MJAFT GAY 99

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Independence for Ethnic Albanian Lands!'s video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Independence for Ethnic Albanian Lands!'s video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Independence for Ethnic Albanian Lands!'s video to your playlist.

Uploaded on Mar 26, 2009

E VERTETA E FOTOVE TE VELIAJ & MJAFT GAY 99

Kjo video tregon se si eshte e verteta e fotove qe vertetojne prostitucionin gay te Velise & Co. Ne kete video jepet pretendimi i Velise se fotot jane te vitit 2001 dhe bashkepunetoret e tij paskan qene te vegjel ne shkolle te mesme. Veliaj pretendon se fotot jane rremuar ne nje feste te pafajshme karnavalesh pavaresisht se e verteta eshte se nje pjese e tyre jane perdorur per te thithur fonde nga donatore dhe diplomate gay dhe sot vazhdojne te fotografohen djelmoshat e rinj te G99 per qellime maredheniesh publike me qarqe diplomatike, politike dhe financiare gay. Por si eshte e verteta e fotove?
Ndiqni videon...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to