Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

POD HD Desktop Edit Software: Amp Parameter not restored correlty from Preset

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like johanneszab's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike johanneszab's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add johanneszab's video to your playlist.

Published on Aug 14, 2012

http://line6.com/support/message/387626

After playing around with several versions of HD Edit Software, i've noticed, that sometimes (almost always) the amp parameter are not loaded correctly from a preset (Even if i'm sure they get correctly saved there). If you try to save a dual amp configuration in the HD 500 Edit software (v2.00.0) and modify the amp parameters (like Sag, Hum, Master) on the second amp, they are all set to zero after you reload the just saved preset. If you try to save a single amp configuration in the current HD Desktop (v2.00.0) or HD 300 Software (v2.01.0) and modifiy these settings they are set back to 50% (except for Master) after reloading the Preset File, ..

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to