IL
Upload

Loading icon Loading...

This video contains content from Acromax GmbH, who has blocked it on copyright grounds.

Sorry about that.

IrIni QiRjAko-PUTPURI DaSmE (www.albanians.gr)

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like maria maraki's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike maria maraki's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add maria maraki's video to your playlist.

Uploaded on May 23, 2008

http://www.albanians.gr/ Albanians.gr është një portal qe ka si qellim të informojë dhe të argëtojë shqiptarët në Greqi dhe në të njëjtën kohë të krijojë një vend për komunikim midis tyre.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to