Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

FROZEN - Let It Go Multilanguage Clip in Studio | Meerdere talen Disney Official HD 1080p

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Walt Disney Studios NL's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Walt Disney Studios NL's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Walt Disney Studios NL's video to your playlist.

Published on Apr 8, 2014

In deze clip hoe het liedje 'Let It Go' in maar liefst 25 verschillende talen wordt gezongen door de zangeressen in de studios!

Bezoek de website:
http://www.disney.nl/frozen

Volg ons via Facebook en Twitter:
http://www.facebook.com/waltdisneyned...
http://www.twitter.com/waltdisneynl

--

Walt Disney Animation Studios presenteert "Frozen," van de makers van "Rapunzel" en "Wreck-it-Ralph", een waanzinnig ijzig avontuur op 11 december 2013 in de bioscoop

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhult is door een strenge en eeuwige winter. Om een einde te maken aan de ijskoude betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Samen maken zij een spannende reis om Anna's zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden en om zo de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Magische verrassingen staan op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

Stap mee in de ijskoude wereld van Frozen en zie hoe Anna haar uiterste best doet om het hart van haar zus te laten smelten. Frozen is geproduceerd door de makers van 'Rapunzel en 'Wreck-it Ralph' en is vanaf 11 december 2013 in 3D te zien in de Nederlandse bioscopen.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to