IL
Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Enver Shaqiri (ELI) - Këngë patriotike

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like AlbanianHOT's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike AlbanianHOT's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add AlbanianHOT's video to your playlist.

Uploaded on Dec 11, 2008

Enver Shaqiri apo siç e njohim të gjithë në rrethinën e Tetovës ELI - është bilbili i këngës folklorike shqipe në trevat e Tetovës. Enver Shaqiri jeton dhe vepron në fshatin Dobrosht, Tetovë. Edhe pse ka një vokal të shkëlqyeshëm, ai për fat të keq nuk merret profesionalisht me muzikë, me që ka profesion tjetër. Zëri i tij i bukur ka magjepsur gjenerata e gjenerata të këtyre treva dhe ELI do të vazhdoj të mbetet ikona e këngës popullore shqiptare. Suksese ELI.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
Sign in to add this to Watch Later

Add to