Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Obama priti fëmijët për Hallouin

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add TvAlsat's video to your playlist.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like TvAlsat's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike TvAlsat's video.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Uploaded on Oct 31, 2011

Në Shtëpinë e Bardhë u festua Hallouini - Nata e Shtrigave. Presidenti i SHBA-së, Barak Obama me bashkëshorten e tij Mishell i përshëndeti fëmijët e ushtarëve amerikanë dhe të banorëve lokal të Uashingtonit dhe së bashku e festuan Hallouinin. Duke i shpërblyer me çokollata, sheqerka dhe ëmbëlsira të përgatitura nga kuzhinieri i presidentit, familja Obama e shënoi Natën e Shtrigave. Fëmijët të cilët erdhën përpara Shtëpisë së Bardhë brohoritën tradicionalisht, "mashtrim ose gosti'', kështu që morën një gosti të madhe dhe u pranuan në argëtim brenda në Shtëpinë e Bardhë. Përgatitjet për argëtimin në Shtëpinë e Bardhë ishin bërë një ditë përpara argëtimit dhe ishin vendosur një numër i madh i zbukurimeve, tipike për Natën e Shtrigave sikurse vampirë, goblinë, merimanga gjigante dhe kuptohet kungujt tradicional në formë të fenerëve. Nata e Shtrigave festohet tradicionalisht në SHBA. Më së shumti në këtë festë gëzohen fëmijët, por festa ofron edhe një argëtim të madh edhe për të rriturit. Në këtë mbrëmje amerikanët vishen me kostume te frikshme, fëmijët shkojnë nëpër shtëpi dhe mbledhin ëmbëlsira duke thënë "mashtrim ose gosti. Se sa është e rëndësishme kjo festë për amerikanët flet edhe fakti se festa Hallouinit, industrisë amerikane i kushton 7 miliardë dollarë dhe kjo është festa e dytë për nga konsumi, kurse amerikanët vendosin që më shumë para të shpenzojnë vetëm për Krishtlindje.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to