Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Animalinneed: This is Timmie!

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Animalinneed Lidia's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Animalinneed Lidia's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Animalinneed Lidia's video to your playlist.

Published on Apr 1, 2012

Timmie verblijft al sinds maart 2007 in het asiel en is gevonden als (waarschijnlijk) een afgedankte pup van een jacht hond die op straat is gezet omdat het TE verlegen is en geen juiste jachthond kan worden.Timmie is erg lief en makkelijk met alle andere honden en is beslist geen dominantje, eerder wat voorzichtig. Veel contacten met mensen heeft hij niet gehad en hij heeft nog nooit de warmte van een gezin en een liefdevol thuis gehad. Toch hopen wij dat er iemand is die Timmie na zo'n lange tijd toch een "thuis wil bieden". Hij verdient het na al die jaren echt! Timmie wordt in maart 5 jaar en is een middelgrote hond. update januari 2012
info@animalinneed.com

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
Sign in to add this to Watch Later

Add to