Programa katılan konukların, başbakan Erdoğan'ı eleştirmeye başladıkları sırada, NTV' televizyonunun, Başbakan Erdoğan'ın Osmaniye mitingine canlı bağlanmasıyla ortaya ilginç bir sahne meydana geldi. Programa katılan bir konuk Emine Erdoğan GATA' ya ha girmiş ha girmemiş, bu o kadar önemli bir şey mi? Tayyip Bey o kadar güçlü ki bir emriyle" diyordu ki bakın ne oldu?
:D:D
KelerEfesi 8 months ago
o kadını 15 dinlemektense Erdoğanı 7-24 dinlemeyi tercih ederim... ha girmiş ha girmemiş ne olacak ki diyor, böyle bir bakış açısı olabilir mi, Erdoğan emeklilere, bu yaştan sonra napıcanız parayı zam mam yok size, ha parasız olmuşsunuz ha paralı, dese acaba ne derdiniz? Böyle çağ dışı görmezden gel politikası olur mu, ha unutmuşum bunların fikir babalarıda aynı şeyi diyordu, "aslında Türban sorunu yoktur, biz çözeriz, hallederiz".. geçiniz..
ottomanwillbeback 1 year ago
ntv ne *** yiyor, tayyip akpli belediye ba§kanlarina seslenecek diye, birden yayini kesip oraya yöneltiyor. tayyip her agzini a§tiginda dinlemek zorundamiyiz, isteyen trtden dinlesin.
sarikirmizinet 1 year ago
Hahahahah bu laf tam uymus o zilliye
djhuso 2 years ago