Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Weersverwachting RTV Oost bij Scouting Twickel Borne

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Martijn van den Berg's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Martijn van den Berg's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Martijn van den Berg's video to your playlist.

Uploaded on Oct 20, 2008

Weeropkomst Scouts

Op maandag 20 oktober 2008 hadden de Scouts een speciale opkomst. Op deze mooie herfstdag van de herfstvakantie hadden de scouts een eerste opkomst voor het behalen van het weerinsigne. Het was zeker een speciale gelegenheid, want vandaag zou Ton Ten Hove, de weerman van RTV Oost langskomen om zijn weerpraatje op te nemen vanaf de blokhut. Tijdens de opnames speelden de scouts een lekker potje Britse buldog op de achtergrond. De weersvoorspelling is mede hierdoor een mooi verhaal geworden.

Na de opnames ging Ton ten Hove mee de blokhut in en konden de scouts allerlei leuke en moeilijke vragen over het weer aan Ton vragen. Ton nam alle tijd en alle vragen zijn beantwoord. Naast het beantwoorden van de vragen vertelde Ton enthousiast leuke eigen ervaringen en enkele feiten over onder andere weerspreuken en het gedrag van dieren in relatie tot het weer.

Na afloop van de opkomst kregen de scouts nog een aantal pittige vragen mee naar huis over het weer. Nou scouts: die vragen vallen niet mee, maar met een beetje hulp van jullie ouders kun je een heel eind komen. En als het weer echt je interesse heeft gewekt, dan zien we je graag over een aantal jaar als nieuwe weerman van RTV Oost het weer voorspellen vanaf de blokhut!

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to