Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink in Hengelo/Twente

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Tuindorphotel Lansink's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Tuindorphotel Lansink's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Tuindorphotel Lansink's video to your playlist.

Published on Jul 4, 2012

Een grand hotel van klein formaat.

C.T. Stork was behalve een bevlogen grootindustrieel vooral een sociaal man. Voor zijn werknemers liet hij in Hengelo een woonwijk van hoge kwaliteit bouwen. De wijk, Het Tuindorp genaamd, werd gebouwd in een voor die tijd verrassende bouwstijl. Het theehuis, dat Stork in 1916 liet bouwen, gold als het sociale middelpunt van de wijk. Sinds 1921, toen het een extra verdieping kreeg, is het gebouw ongewijzigd gebleven en heeft het zijn kenmerkende historische monumantale karakter behouden. Sinds 1956 is Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink hier gevestigd.

Doordeweeks en in het weekend openen wij onze deuren voor gasten die van de Twentse gastvrijheid willen genieten. De veertien kamers van Tuindorphotel 't Lansink zijn stijlvol en eigentijds ingericht. Tevens zijn er volop mogelijkheden voor (besloten) gezelschappen die in één of meerdere van de vijf zalen een wervelend feest willen vieren, een vergadering willen houden of een ander evenement willen organiseren.

Ons culinair vermaarde Restaurant 't Lansink is beloond met een Bib Gourmand en 13 punten Gault Millau. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team werken onder meer met ambachtelijke producten uit de regio. Restaurant 't Lansink is geopend voor lunch en diner. In de zomer verwelkomen wij u graag op ons schitterend gelegen terras met zicht op het historische plein.

Voor een exclusieve huwelijksplechtigheid is Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink bij uitstek een geschikte locatie. We zijn officieel erkend als Huis der Gemeente. U geeft elkaar in een romantische en intieme setting het ja-woord. We bieden volop mogelijkheden voor een mooie receptie, een intiem diner en/of een wervelend bruiloftsfeest. Aansluitend kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in een moderne en romantische bruidssuite met bubbelbad, rond bed en een open haard.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to