Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Spitali Salus Tirana - video spot nr.3

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Spitali Salus's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Spitali Salus's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Spitali Salus's video to your playlist.

Published on Oct 25, 2012

SALUS Spitali Multispecialistik Mjekёsor Kirurgjikal italo-shqiptar - Tiranё
http://www.salus.al

Mirësevini në spitalin italian SALUS, ne jemi gjithmonë në shërbim të shëndetit tuaj!
Me doktorët më të mirë Italianë, së bashku me një staf profesional dhe me përvoje dhe me më të mirën e cilësisë mjekësore italiane, ne jemi gati të kujdesemi për ju.
SALUS ju ofron më të mirën e kujdesit shëndetësor Italian! Prenotoni takime në 04 23 90 500 ose 066 20 53 181 dhe na lejoni të kujdesemi për ju! Adresa: Autostrada Tiranë -Durrës, Kilometri i parë. Spitali Italian SALUS. Të përkushtuar ndaj shëndetit tuaj!

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to