Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Commercial Birdie (2012) - Even Apeldoorn bellen

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like centraalbeheerachmea's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike centraalbeheerachmea's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add centraalbeheerachmea's video to your playlist.

Published on Mar 19, 2012

Twee jongens gaan in hun Amerikaanse klassieker naar een autoshow. Het is er erg druk en een parkeerplaats vinden valt niet mee. Gelukkig is hun auto een lowrider. Hierdoor kunnen ze onder een hek door de weg afsnijden en is dat ene vrije plekje mooi voor hun.
Als later op de dag de vogeltjesdans wordt ingezet, vragen onze jongens zich af wat dit te betekenen heeft. Al snel wordt duidelijk dat het gaat om Birdie. Een vogel die onze jongens niet snel meer zullen vergeten.

Website: https://www.centraalbeheer.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/centraalbeheer/
Twitter: https://twitter.com/centraal_beheer

Achtergrond commercial:
Deze commercial werd in twee dagen opgenomen in de buurt van Miami, op een terrein dat veel gebruikt wordt voor dragracing. Birdie heet in het echt Gun Slinger. De lowrider is een Ford Thunderbird 1965. De vogeltjesdans is internationaal bekender dan je zou denken. In Amerika heet het de chicken dance. De muziek werd speciaal opnieuw ingespeeld door de Nederlandse band: Bluegrass Boogiemen.

Over Centraal Beheer Achmea:
Centraal Beheer Achmea is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Suggestions

Loading...
Working...
Sign in to add this to Watch Later

Add to