Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

PICT2396

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Adam S's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Adam S's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Adam S's video to your playlist.

Published on Jan 22, 2014

1.6GHz G5 (mid-2003 model) not starting up properly anymore.

No red lights visible on the logic board or at the back of the machine. The start up chime only works very rarely, and the start up sounds are not what they used to be.The keyboard does not respond either, and there is no video on the display.

I have tried reseting PRAM and NVRAM. I have pressed the PMU button and put in a new PRAM battery too, but all these things have not made a difference.

The background to this is that I have had video issues for a while, whereby video would only come on after a few restarts.

Any advice on how I could, at the least, rescue the data would be much appreciated.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

The interactive transcript could not be loaded.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to