Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Gjyks "Shkupi"

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Infinit Records's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Infinit Records's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Infinit Records's video to your playlist.

Uploaded on Aug 23, 2006

Anëtari i vetëm nga trojet e Iliridës, Gjyksi me këngën e titulluar "Shkupi" këngë kjo që pushtoj top listat e radio dhe televizioneve në maqedoni , kosovë e shqipëri gjatë verës 2006.

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to