Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Open Access - Afla. Participa. Promoveaza

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add BibliotecaASEM's video to your playlist.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like BibliotecaASEM's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike BibliotecaASEM's video.

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Uploaded on Oct 18, 2010

Dragi colegi,

Felicitări pentru „Săptămâna Internaţională a Accesului Deschis- 2010!"

Accesul Deschis este una dintre cele mai progresiste mişcări în comunitatea informaţională din lume, având ca obiectiv principal promovarea ideii de a asigura accesul liber la informaţia ştiinţifică electronică. Accesul la informaţii şi schimbul de informaţii sunt esenţiale pentru dezvoltarea cu succes a societăţii. Bibliotecarii joacă un rol crucial, de lideri, pledând pentru Accesul Deschis la nivel mondial. Ca un punct important pentru inovare şi comunicare academică, bibliotecile continuă să-şi exercite conducerea acestei activităţi prin încurajarea membrilor comunităţii universitare şi academice, administratorilor şi studenţilor, publicului larg să participe activ la activităţile Săptămânii Accesului Deschis.

Săptămâna Accesului Deschis 2010 (18-24 octombrie), un eveniment global, este o oportunitate pentru comunitatea academică şi de cercetare pentru a continua să înveţe despre beneficiile potenţiale ale Accesului Deschis, să împărtăşească colegilor ceea ce au învăţat şi să inspire o participare mai largă în promovarea Accesului Deschis (Open Access) ca o nouă normă pentru studiu şi cercetare.

Săptămâna Accesului Deschis este o mare oportunitate de a informa pe oricine despre natura şi importanţa accesului liber. Ar fi de mare anvergură organizarea unor activităţi în bibliotecile din Republica Moldova consacrate acestui eveniment: prezentări, comunicări etc., la locuri diferite, dar în aceeaşi săptămână, pentru a demonstra puterea accesului liber.

Să susţinem această idee minunată în Republica Moldova şi să contribuim la promovarea ei în spaţiul informaţional al ţării!


eIFL-OA Moldova

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to